Συνεργασία Κυπριακού Συνδέσμου επιχειρήσεων Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) – Πυροσβεστικής
Στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ο ΚΥΣΕΑ για την Ασφάλεια στην Παιδεία
22 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση ΚΥΣΕΑ – Εκλογικά Επιτελεία

Το Δ.Σ. σε συνεδρία του την Τετάρτη 24/1 αποφάσισε την αποστολή προσκλητήριων επιστολών προς τους υποψήφιους Προέδρους της 2ης Κυριακής.

Οι επιστολές στάλθηκαν την Δευτέρα 29/1 και μπορείτε να τις δείτε και να τις κατεβάσετε από εδώ και εδώ.

Το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα 2/2 στις 9:00 στα γραφεία του εκλογικού επιτελείου στη Λευκωσία. Ο ΚΥΣΕΑ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Μ. Τρύφωνος τον Αντιπρόεδρο κ. Γ. Αργυρού και τον Εκτ. Γραμματέα κ. Ζ. Μανιταρά. Εκ μέρους του επιτελείου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. A. Νεοφύτου και ο κ. Γ. Γεωργίου Δντης Γραφείου Προέδρου.

Κατά την συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΚΥΣΕΑ φρόντισε να ενημερώσει το επιτελείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του συνδέσμου και ο κλάδο γενικότερα. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έκφρασε την κατανόηση και υποστήριξη του στις θέσεις του ΚΥΣΕΑ.

Το επιτελείο του κ. Σ. Μαλά απάντησε με σχετική επιστολή σήμερα, την οποία και μπορείτε να δείτε εδώ.
Στην επιστολή δίνεται έμφαση στα εργασιακά θέματα που ταλανίζουν το κλάδο, σύμφωνα με το προεκλογικό πρόγραμμα του.

Σας ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο και σας παροτρύνουμε να μην απέχετε από τις εκλογές τις Κυριακής.