Χρήσιμες συμβουλές της Αστυνομίας ενόψει διακοπών

Εντατικοί έλεγχοι στα γραφεία ασφαλείας
9 Αυγούστου 2017
Συνάντηση ΚΥΣΕΑ – Τμήμα Νομικής Πανεπιστημίου Κύπρου
18 Σεπτεμβρίου 2017

Χρήσιμες συμβουλές της Αστυνομίας ενόψει διακοπών

Η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της με την ευκαιρία των καλοκαιρινών διακοπών, υπενθυμίζει σειρά χρήσιμων συμβουλών τόσο για την προστασία του κοινού όσο και για την προστασία της περιουσίας του.

Απευθύνει ξανά έκκληση προς όλους όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας προς αποφυγή δυστυχημάτων.

Σε σχέση με την κατανάλωση αλκοόλ αναφέρει ότι διασκέδαση δεν σημαίνει απαραίτητα αλόγιστη χρήση και κατάχρηση αλκοόλ, και σημειώνει ότι είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και η υπερβολική ταχύτητα αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Εξάλλου, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, υπενθυμίζει στους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας για την αποτελεσματικότερη φύλαξη της περιουσίας τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε τουριστικά καταλύματα καθώς και στις εξορμήσεις τους σε θαλάσσιες ή ορεινές περιοχές.

“Υπενθυμίζουμε ότι, βρισκόμαστε δίπλα σας και τονίζουμε για άλλη μία φορά, ότι στόχος μας είναι η ασφάλειά σας, η πρόθυμη ανταπόκριση, η έγκαιρη και ποιοτική εξυπηρέτηση και η αποτελεσματική βοήθεια. Η δική σας ασφάλεια είναι η δική μας προτεραιότητα. Απολαύστε τις διακοπές σας λοιπόν χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας ή άλλα μέλη της οικογένειάς σας σε κίνδυνο” καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: http://www.ant1iwo.com