Ομιλία από κ. Κύπρο Μιχαηλίδη Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρου, στο 4ο Συνέδριο Security Project Cyprus 2019.
18 Μαρτίου 2020

Δελτίο Τύπου ΚΥΣΕΑ 09/06/2021

Γενική Εκλογική Συνέλευση Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στο Μέγαρο του ΚΕΒΕ η Γενική Εκλογική Συνέλευση του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας ο οποίος ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ. Οι βασικοί στόχοι του συνδέσμου είναι η ποιοτική ασφάλεια στο πλαίσιο της νομιμότητας, υπηρεσίες και συστήματα μόνο από αδειούχες εταιρείες και προσωπικό που έχει τύχει της εγκεκριμένης εκπαίδευσης και πληροί όλες τις προϋποθέσεις βάσει του σχετικού νομικού πλαισίου.

Στην έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος κ. Μάριος Τρύφωνος, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες ενέργειες και συναντήσεις που είχε το Δ.Σ. την τελευταία τετραετία για την προώθηση των Τροποποιήσεων της Νομοθεσίας και επίσης, για την προάσπιση, ανάπτυξη και αναβάθμιση του επαγγελματισμού στον τομέα που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις ασφαλείας, διασφαλίζοντας έτσι τα κοινά συμφέροντα των μελών και στοχεύοντας πάντοτε στην αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν για την επόμενη τριετία είναι:

ΠρόεδροςΜάριος Τρύφωνος
Αντιπρόεδρος / Πρ. Επιτρ. Στατικής Φύλαξης Έλλη Νικολαΐδη
Ανδρέας Χριστοφίδης
ΜέλοςΓιάννος Αργυρού
ΜέλοςΠανίκος Στατιώτης
ΜέλοςΦάνος Μιχαηλίδης
ΜέλοςΔήμος Χριστοφόρου
1ος ΕπιλαχώνΛένιος Κωνσταντίνου
2η ΕπιλαχώνΜαριλένα Ανδρέου
3ος ΕπιλαχώνΠαναγιώτης Παναγιώτου
Εκ. Γραμματέας/ΚΕΒΕΖαχαρίας Μανιταράς