Ο αρχηγός της Αστυνομίας στο Security Project 2019
7 Νοεμβρίου 2019

ΚΥΣΕΑ στο Security Project 2019

ο ΚΥΣΕΑ στο Security Project 2019

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) κος. Μάριος Τρύφωνος παρευρέθηκε και φέτος στο 4ο συνέδριο “Security Project Cyprus 2019”, το οποίο τυγχάνει της υποστήριξης του Οργανισμού.

Στον χαιρετισμό ο κος Τρύφωνος  ευχαρίστησε αρχικά τους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία αλλά και την διοργάνωση ευελπιστώντας πως  το συνέδριο αυτό, να γίνει πλέον θεσμός,  δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας να μελετήσουν τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν σε καθημερινή βάση.

Συνεχίζοντας υπενθύμισε για ακόμα μία φορά πως στόχος του συνδέσμου παραμένει να είναι η σημαντική  αναβάθμιση του επαγγέλματος και η ουσιαστική αναβάθμιση του  επαγγελματισμού στις επιχειρήσεις Ασφαλείας,  αναπτύσσοντας και καλλιεργώντας πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των μελών.

Μίλησε για τις ενέργειες που υλοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο αναγνωρίζοντας πως η υλοποίηση των στόχων του συνδέσμου είναι ακόμη σε νηπιακό στάδιο, έστω και αν έχουν υλοποιηθεί κάποιοι και τόνισε προς όλους τους εμπλεκομένους ότι απαιτείται σκληρή εργασία, συναίνεση και συναντίληψη από όλους.

Μεταξύ άλλων απευθύνθηκε στον Αρχηγό Αστυνομίας, τα μέλη αλλά και όλες τις εταιρείες Συστημάτων ασφαλείας  επισημαίνοντας «Καλούμε όλες τις εταιρείες που δεν είναι μέλη του ΚΥΣΕΑ να μην επαναπαύονται και να δυναμώσουν τη φωνή του Συνδέσμου, αφού αυτούς τους απασχολούν τα ίδια προβλήματα και προβληματισμοί με τα υπόλοιπα μέλη μας.

Καλώ τα μέλη του συνδέσμου μας να γίνουν ακόμα πιο δραστήρια και να αγωνιστούν ακόμα πιο δυναμικά μαζί μας για την κοινή αντιμετώπιση των απειλών που ταλανίζουν το τομέα μας.

Καλούμε το υπουργείο δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως να συνδράμει το συντομότερο δυνατόν στην πρόταση μας για βελτίωση της νομοθεσίας.

Καλούμε την ηγεσία και τα μέλη της αστυνομίας, να συνεχίσουμε την αγιασθεί συνεργασία μας, για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Κύριε αρχηγέ,

θα θέλαμε να διατηρήσουμε ακόμα πιο στενή συνεργασία μαζί σας και να σας παρακαλέσουμε για την ενίσχυση του γραφείου χειρισμού θεμάτων ιδιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας, αφού το έργο που επιτελεί είναι σημαντικό, δύσκολο και μεγάλο, έχοντας ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο που είναι η σωστή εφαρμογή της νομοθεσίας. «